Fijn dat je er bent!

Categorieën: Corrie

Je bent op de goede weg. Hier vind je de volgende stap naar leven vanuit je ware natuur. Hoe ouder hoe wijzer zegt men wel eens! Word het niet eens tijd om zo ook te gaan leven? Die dingen te doen die echt bij jou passen? Zaken los te laten die al lang niet meer bij jou horen? Trouwens hier hoef je niet oud voor te zijn hoorwink.  

Wil je:

  • meer plezier en rust in je leven?

  • zaken omtrent je ouders, partner en/of kinderen beter kunnen accepteren?

  • met vernieuwde energie op weg, om je leven een zinvolle, nieuwe invulling te geven

  • natuurlijker omgaan met oude en nieuwe verlieservaringen?

  • met jouw ervaring en wijsheid een ander, beter passend, pad inslaan?

  • een stevigere basis in een relatie?

Heb je andere wensen voor je leven waar je begeleiding bij zoekt? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden door te spreken. Je bereikt mij het beste per mail of telefoon 0031-6-53584704.

Wil je weten wat je van mij kunt verwachten? Lees dan hier verder hoe ik de TriA© methode en de natuur inzet bij jouw begeleiding! Ga je mee op weg?

Aandacht geven ...en dan?

Aandacht geven ...en dan?

Verdriet versus blijdschap

Verdriet versus blijdschap

De verlieservaring van Dia

De verlieservaring van Dia

Boeken geschreven
door Corrie

Corrie maakt het graag praktisch, gemakkelijk en lichter. Zo vind je in haar boeken ook een duidelijke uitleg en eenvoudige oefeningen waarmee de lezer zelf in de natuur aan de slag kan. 'Jouw weg naar geluk' en 'In 10 stappen van verlies naar veerkracht' zijn boeken voor mensen zoals jij en ik. 'Aandacht, Acceptatie en Actie'  is voor de coachende professional.

Veel leesplezier.

title=""