Duo korting groepscoaching

Duo korting groepscoaching
€ 249,50
stk.

Gratis verzending!

De groepscoaching sessies zijn aanvullend op elkaar. Ze pakken die stukken waardoor je meer de touwtjes voor jouw leven in handen neemt en de kracht zult ervaren om te realiseren wat jij wenst en nodig hebt. 

Groepscoaching 'Vergroten van zelfvertrouwen' en 'Kracht activatie' zijn 2 sessies die elkaar enorm versterken. Je zult na deze sessies merken dat je steviger in je schoenen staat ten aanzien van hetgeen jij graag wilt realiseren. 

Groepscoaching 'Kracht activatie' en 'Omgaan met verlies' zorgen ervoor dat je meer rust en ruimte ervaart waardoor je gemakkelijker het leven kunt leven.

Nu TIJDELIJK een duokorting! Je betaald nu € 249,50 in plaats van € 299,. 

 

Deze actie loopt t/m 30 juni 2021.

Podcast 'Vergroot je motivatie'

Podcast 'Vergroot je motivatie'

E-boek 'De kracht van toen!

E-boek 'De kracht van toen!

Van verlies naar veerkracht!

Van verlies naar veerkracht!

Boeken geschreven
door Corrie

Als wandelcoach maakt Corrie het leven graag praktisch, gemakkelijker en lichter. Zo vind je in haar boeken duidelijke uitleg en eenvoudige oefeningen waarmee de lezer zelf in de natuur aan de slag kan gaan. Wat je kunt verwachten? Het leren loslaten van depressieve gevoelens, negatieve gedachten, controle of bijvoorbeeld perfectionisme. 

'Jouw weg naar geluk' en 'In 10 stappen van verlies naar veerkracht' zijn boeken voor mensen zoals jij en ik.

'Aandacht, Acceptatie en Actie is voor de coachende professional.

Veel leesplezier.

title=""

Referenties

‘Vriend’ of ‘vijand’. Wat is het verleden voor jou? Is het een grote ‘vriend’ waar je in je dagelijkse leven op kunt bouwen en vertrouwen in hebt? Of is het een ‘vijand’ waar je (on)bewust tegen vecht en die je je hele leven niet meer wilt zien? 

Bekijk product