Van verlies naar veerkracht!

Van verlies naar veerkracht!
€ 17,50
stk.

Gratis verzending!

 

Ieder mens heeft in zijn leven te maken met verlieservaringen of rouwprocessen. Dat kunnen recente of oude verlieservaringen zijn, zelfs al worden deze regelmatig niet als zodanig (h)erkend. Denk hierbij aan verlies van een naaste, je identiteit, je baan, je jeugd, een echtscheiding, gezondheid, vrijheid van seksualiteit, je functie of rol in het leven of zingeving.

Heb jij ook een rouwproces ervaren en ga je door alsof er niets is gebeurd? Lijkt de pijnlijke ervaring verwerkt te zijn, maar belemmert deze je toch nog (on)bewust?

Of gaat jouw verlies  ‘een eigen leven leiden’ en neemt het de touwtjes in handen, waardoor leven ‘overleven’ wordt? Lees dan dit boek.

Met de 10 stappen in dit boek transformeer je zelf verlieservaringen en rouwprocessen. Je ontwikkelt de veerkracht die je nodig hebt om met tegenslagen en onverwerkte pijn in je leven om te gaan, waardoor je meer levensvreugde gaat ervaren. Corrie brengt je met deze stappen gemakkelijker in een andere mindset, waardoor het leven lichter wordt.

 

 

Podcast 'Jouw ruimte! Jouw grenzen!

Podcast 'Jouw ruimte! Jouw grenzen!

E-boek 'De kracht van toen!' 
Incl. gratis webinar!

E-boek 'De kracht van toen!' Incl. gratis webinar!

Van verlies naar veerkracht!

Van verlies naar veerkracht!

Boeken geschreven
door Corrie

Als wandelcoach maakt Corrie het leven graag praktisch, gemakkelijker en lichter. Zo vind je in haar boeken duidelijke uitleg en eenvoudige oefeningen waarmee de lezer zelf in de natuur aan de slag kan gaan. Wat je kunt verwachten? Het leren loslaten van depressieve gevoelens, negatieve gedachten, controle of bijvoorbeeld perfectionisme. 

'Jouw weg naar geluk' en 'In 10 stappen van verlies naar veerkracht' zijn boeken voor mensen zoals jij en ik.

'Aandacht, Acceptatie en Actie is voor de coachende professional.

Veel leesplezier.

title=""

Referenties

‘Vriend’ of ‘vijand’. Wat is het verleden voor jou? Is het een grote ‘vriend’ waar je in je dagelijkse leven op kunt bouwen en vertrouwen in hebt? Of is het een ‘vijand’ waar je (on)bewust tegen vecht en die je je hele leven niet meer wilt zien? 

Bekijk product