Over Corrie

 

Corrie Reijngoud

Corrie biedt met haar kennis en jarenlange ervaring als TriA® coach, transformatie van belemmerde patronen, zodat jij op een positieve en lichtere manier kunt leven. Ze is expert op het gebied van accepteren, loslaten en de regie voor eigen leven nemen. Niet alleen verzorgd ze coaching en activiteiten in de natuur, maar ondersteund ook met artikelen en boeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corrie Reijngoud is mijn naam, ik ben getrouwd, moeder van 5 kinderen en oma van een heel stel. Opgegroeid in een ondernemersgezin en werkzaam geweest in de zorg en uitvaartzorg. Inmiddels ook al meer dan 20 jaar ondernemer.

Als 1 van de eerste

Als 1 van de eerste in Nederland startte ik als NLP Master Coach, met coachen in de natuur. De effecten van de natuurlijke omgeving in combinatie met het krachtig stappenplan, de TriA® methode die ik ontwikkelde, brachten snel ‘verlichting’ in complexe coachvragen. Er zijn dan ook al heel wat mensen lichter gaan leven met deze begeleiding. En daar word ik heel blij van.

Wandelcoaching Nederland

Jaren heb ik me ook ingezet om deze universele manier van coachen aan professionals te leren, dit  binnen mijn toenmalige onderneming Wandelcoaching Nederland. Hierdoor heb ik bij een breed scala van persoonlijke issues en blokkades kunnen begeleiden. Deze ervaring zorgt ervoor dat ik je snel mee neem naar de kern van je vraag en vervolgens naar een positieve mindset.

Leven vanuit wie ik echt ben

Na mijn 40ste en een flinke burn-out ontdekte ik dat wanneer ik niet anders ging doen, het fysiek en mentaal niet goed af zou lopen. Mijn gevoeligheid en de zware last die ik droeg, maakte het heel lastig om positief, energiek en vitaal door het leven te gaan. Door ook voor me zelf de stappen van de TriA® methode toe te passen, kwam ik anders, lichter in het leven te staan. Mijn leven leefde ik vanaf toen meer vanuit wie ik werkelijk ben. In plaats van wie ik dacht te zijn.

Hoe ik werk

Op een lichte, enthousiaste en vaak humoristische manier neem ik je mee naar wat jij wenst in je leven. Ik weet als geen ander met respect de positieve kant, van iets wat jij als negatief ervaart, te laten ervaren. Mogelijkheden zie ik in elke situatie. Ik ben intuïtief, hoog gevoelig en help je daarmee verbinding te leggen met het onzichtbare en onbenoembare in jou. De valkuilen waar ik instapte en mee geworsteld heb, kun jij ontwijken, waardoor je sneller en op een lichte manier een positieve verandering zult ervaren.

Mijn skills

Als NLP Master Coach, Energetisch therapeut en Systemisch coach en met een flink gevulde rugzak aan levenservaring ben ik in staat om jou een heldere spiegel voor te houden. Zo kom jij gemakkelijk en snel vooruit en je zult je sterker voelen om zelf situaties in je leven lichter te maken. Jij kunt dit ook! Ook ik, die eerst dacht het altijd alleen te moeten doen, heb met regelmaat een coach of mentor gehad. Wat een cadeau, de beste manier om je leven lichter te maken.

Wat ik belangrijk vind

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van waar ze zelf toe in staat zijn. De touwtjes in handen te nemen. Het lichter maken van het leven op welk gebied dan ook. Ongeacht wat er in je leven gebeurt. Je kunt immers niet altijd beïnvloeden wat er gebeurt in je leven, maar wel de manier hoe je met de ervaring omgaat.

Wat voor jou belangrijk is

Wanneer je met mij een traject van begeleiding in gaat, dan ben ik er voor je. Jij brengt jouw vraag, probleem of wens in en samen gaan we voor jou gewenste resultaat.
Motiverend, liefdevol prikkelend en met aandacht voor jou en jouw proces ben ik er tijdens het afgesproken traject. In verbinding creëer ik een veilige setting, waarin er echt alles mag zijn. Dan kunnen er pas de voor jou gewenste veranderingen ontstaan. En zul je meer ruimte, rust en lichtheid ervaren.

Heb je nog vragen of wil je even sparren over de mogelijkheden? Aarzel niet om mij te mailen voor een belverzoek. We spreken snel iets af. 

Op dit moment geniet ik, tot nader bericht, van een uitgebreide sabbatical.

 

 

 

 
 
 

Boeken geschreven
door Corrie

Als wandelcoach maakt Corrie het leven graag praktisch, gemakkelijker en lichter. Zo vind je in haar boeken duidelijke uitleg en eenvoudige oefeningen waarmee de lezer zelf in de natuur aan de slag kan gaan. Wat je kunt verwachten? Het leren loslaten van depressieve gevoelens, negatieve gedachten, controle of bijvoorbeeld perfectionisme. 

'Jouw weg naar geluk' en 'In 10 stappen van verlies naar veerkracht' zijn boeken voor mensen zoals jij en ik.

'Aandacht, Acceptatie en Actie is voor de coachende professional.

Veel leesplezier.

title=""

Referenties

DOWNLOAD hier het E-Boek Zelfcoaching!

Ga zelf aan de slag en realiseer een relaxt leven vol levensplezier

Eenvoudig toepasbaar! Incl. praktijkvoorbeelden en oefeningen

Bekijk product