E-boek 'Hoe je snel je leven weer oppakt na verlies'

Veel mensen denken bij verlieservaringen of tijdens een rouwproces alleen aan overlijden. In dit boek vind je meer over de verschillende verlieservaringen en rouwprocessen. Je vindt ook 15 tips om zelf aan de slag te gaan en meer kracht te ervaren tijdens het verwerken van je verlieservaring(en).

E-boek 'Hoe je snel je leven weer oppakt na verlies'

Dit E-boek is geschreven voor een ieder die anders om wil gaan met verlies ervaringen en rouwprocessen. Voor het gemak is dit E-boek in de ‘hij’ vorm geschreven, maar natuurlijk is dit boek voor zowel het vrouwelijk als mannelijk geslacht bedoeld. 


De beschreven effectieve aanpak is een positieve ondersteuning bij recente en oudere verlieservaringen en rouwprocessen. Niet alleen worden verschillende verlieservaringen beschreven die je in je leven tegen kunt komen, maar je vindt ook oefeningen en tips om tijdens een rouwproces anders met je persoonlijke ervaringen om te gaan. De praktijkervaringen van anderen laten je zien dat je niet de enige bent en hoe je met kleine stapjes je verlieservaring om kunt buigen naar een ervaring die je tijdens een rouwproces sterker maakt.  


De in het boek beschreven aanpak is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. Niet alleen uit de begeleiding van anderen, maar ook uit mijn persoonlijk leven. De inzet van de natuur en de kracht van acceptatie was in deze een belangrijk onderdeel. Wanneer je (h)erkent en accepteert, kan er pas iets nieuws ontstaan. Uit de praktijk bleek dat vier stappen het proces van ‘natuurlijk omgaan met verlies’ bevorderen. Ze worden uitgebreid beschreven en je vindt daarbij een aantal natuurlijke werkvormen. Daar waar praktijkvoorbeelden gebruikt zijn, tref je fictieve namen aan.  

De vier stappen in het E-boek 'Een leven vol verlies' zijn:
 
1. Verantwoording nemen.
2. Acceptatie van hoe het nu is. 
3. Loslaten van de emoties. 
4. Zelfsupport creëren. 

Wil je meer lezen over de auteur van dit E-boek lees dan hier meer.

 

P.S. Ik kan me voorstellen dat je wellicht er na het lezen van dit E-boek graag nog meer ruimte en rust wilt realiseren en dat dit in je eentje lastig is. Worstel jij ook met verlieservaringen en kom je er zelf niet (goed) uit? Mail dan naar info@corriereijngoud.com en we kijken samen even wat voor jou een geschikte manier om anders met je verlieservaring om te gaan.

 

Vul hieronder je voornaam en email adres in en je krijgt een mail met daarin de link naar ons GRATIS product

Let op: Soms verdwijnt zo'n mailtje in de spam, dus vergeet niet deze te checken wanneer het wat langer duurt.

Maak ons blij en klik op 'Vind IK LEUK' of geef een hier een reactie!

Naam:
Achternaam:
E-mailadres:
Ik ga akkoord met de Privacybeleid*
 
  We respecteren je email privacy.
E-boek 'Hoe je snel je leven weer oppakt na verlies'

E-boek 'Hoe je snel je leven weer oppakt na verlies'

Podcast Acceptatie oefening

Podcast Acceptatie oefening

Podcast Visualiseer je droom

Podcast Visualiseer je droom

Boeken geschreven
door Corrie

Als wandelcoach maakt Corrie het leven graag praktisch, gemakkelijker en lichter. Zo vind je in haar boeken duidelijke uitleg en eenvoudige oefeningen waarmee de lezer zelf in de natuur aan de slag kan gaan. Wat je kunt verwachten? Het leren loslaten van depressieve gevoelens, negatieve gedachten, controle of bijvoorbeeld perfectionisme. 

'Jouw weg naar geluk' en 'In 10 stappen van verlies naar veerkracht' zijn boeken voor mensen zoals jij en ik.

'Aandacht, Acceptatie en Actie is voor de coachende professional.

Veel leesplezier.

title=""

Referenties

DOWNLOAD hier het E-Boek Zelfcoaching!

Ga zelf aan de slag en realiseer een relaxt leven vol levensplezier

Eenvoudig toepasbaar! Incl. praktijkvoorbeelden en oefeningen

Bekijk product