Workshop 'Jouw Kracht van Toen'

Workshop
'Jouw Kracht van Toen'
€ 25,00

In de workshop 'Jouw kracht van toen' maak je meer verbinding met jouw innerlijke kracht. De kracht die er al zit, maar niet bewust van bent of wellicht vergeten bent. Of deze wel kent, maar er niet echt voor durft te gaan staan.

Heb jij situaties waar je telkens net de kracht mist om te gaan staan voor wat jij wilt?

Tijdens de workshop 'Jouw kracht van toen'  ga je aan de slag met jouw persoonlijke situatie waar je een positieve verandering wilt brengen. Die situatie waarin je sterker wilt voelen en meer wilt gaan staan voor wat jij wilt. 

Je leert:

 • hoe de kracht van toen werkt in negatieve en positieve zin.
 • meer verbinding te maken met je innerlijke kracht.
 • jouw 'kracht van toen' te (h)erkennen.
 • welke impact je (voor)ouders nog hebben op jouw patroon van het ontkrachten van jezelf.

Je krijgt:

 • Een workshop van 13.30 tot 15.30 uur, incl. een consumptie arrangement in een natuurlijke omgeving.
 • Tools om meer verbinding met jouw 'kracht van toen' te maken.
 • Meer (daad)- en veerkracht.

Er wordt gewerkt:

 • individueel en in groepjes
 • met interactieve werkvormen in en met de natuur
 • met systemische werkvormen
 • met jouw persoonlijke vraag

Wie is de trainer

Corrie Reijngoud heeft meer dan 15 jaar uitgebreide ervaring in coaching en training op verschillende levensgebieden. Ze volgt nog steeds elk jaar coaching en training om zichzelf verder te ontwikkelen en heeft daarmee een authentieke en effectieve manier van coaching ontwikkelt. De vinger op de 'zere plek' leggen is voor haar een natuurlijke gewoonte en daarmee ga je snel naar het punt waar de werkelijke verandering in jou ontstaat.

Ze heeft door haar levenservaring een manier gevonden om op een lichte manier. 'zware' en 'belemmerende' zaken in haar leven te transformeren. Door meer verbinding te leggen met de eerder getoonde kracht van haarzelf uit het verleden en die van haar voorouders ontstond er een krachtige en positieve manier van in het leven staan.

Met haar sterk ontwikkelde intuïtie, een grote dosis humor en oprechte belangstelling voor wie je werkelijk bent, realiseert ze voor jou de ideale 'groeiomgeving'. Ze gelooft namelijk dat we altijd van elkaar leren, ongeacht opleiding en achtergrond en dat we in de kern allemaal hetzelfde wensen; gehoord en gezien worden in wie we werkelijk zijn!

'Houd het simpel en doe het stap voor stap' is haar motto! Wil je nog meer over haar lezen, kijk dan hier!

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen naar Corrie 0031-06-53584704 of mail.

Boeken geschreven
door Corrie

Als wandelcoach maakt Corrie het leven graag praktisch, gemakkelijker en lichter. Zo vind je in haar boeken duidelijke uitleg en eenvoudige oefeningen waarmee de lezer zelf in de natuur aan de slag kan gaan. Wat je kunt verwachten? Het leren loslaten van depressieve gevoelens, negatieve gedachten, controle of bijvoorbeeld perfectionisme. 

'Jouw weg naar geluk' en 'In 10 stappen van verlies naar veerkracht' zijn boeken voor mensen zoals jij en ik.

'Aandacht, Acceptatie en Actie is voor de coachende professional.

Veel leesplezier.

title=""

Referenties

‘Vriend’ of ‘vijand’. Wat is het verleden voor jou? Is het een grote ‘vriend’ waar je in je dagelijkse leven op kunt bouwen en vertrouwen in hebt? Of is het een ‘vijand’ waar je (on)bewust tegen vecht en die je je hele leven niet meer wilt zien? 

Bekijk product