Download 'Een leven vol verlies'

Download 'Een leven vol verlies'

Veel mensen denken bij verlieservaringen alleen aan overlijden. In dit boek vind je meer over de verschillende verlieservaringen. Tevens wordt er een effectieve aanpak beschreven die een effectieve ondersteuning bij recente en oudere verlieservaringen brengt. Je vindt ook 15 tips om zelf aan de slag te gaan en meer kracht te ervaren.

Dit E-boek is geschreven voor een ieder die anders om wil gaan met verlies ervaringen. Voor het gemak is dit E-boek in de ‘hij’ vorm geschreven, maar natuurlijk is dit boek voor zowel het vrouwelijk als mannelijk geslacht bedoeld. 
De beschreven effectieve aanpak is een positieve ondersteuning bij recente en oudere verlieservaringen. Niet alleen worden verschillende verlieservaringen beschreven die je in je leven tegen kunt komen, maar je vindt ook oefeningen en tips om anders met je persoonlijke ervaringen om te gaan. De praktijkervaringen van anderen laten je zien dat je niet de enige bent en hoe je met kleine stapjes je verlieservaring om kunt buigen naar een ervaring die je sterker maakt.  


De in het boek beschreven aanpak is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. Niet alleen uit de begeleiding van anderen, maar ook uit mijn persoonlijk leven. De inzet van de natuur en de kracht van acceptatie was in deze een belangrijk onderdeel. Wanneer je (h)erkent en accepteert, kan er pas iets nieuws ontstaan. Uit de praktijk bleek dat vier stappen het proces van ‘natuurlijk omgaan met verlies’ bevorderen. Ze worden uitgebreid beschreven en je vindt daarbij een aantal natuurlijke werkvormen. Daar waar praktijkvoorbeelden gebruikt zijn, tref je fictieve namen aan.  

De vier stappen in het E-boek 'Een leven vol verlies'.  
 
1. verantwoording nemen 
2. acceptatie van hoe het nu is  
3. loslaten van de emoties 
4. zelfsupport creëren 

Wil je meer lezen over de auteur van dit E-boek lees dan hier meer.

Vul hieronder je voornaam en email adres in en je krijgt een mail met daarin de link naar ons GRATIS product

Let op: Soms verdwijnt zo'n mailtje in de spam, dus vergeet niet deze te checken wanneer het wat langer duurt.

Maak ons blij en klik op 'Vind IK LEUK' of geef een hier een reactie!

Naam:
Achternaam:
E-mailadres:
Ik ga akkoord met de Privacybeleid*
 
  We respecteren je email privacy.
Download 'Een leven vol verlies'

Download 'Een leven vol verlies'

Video's en podcasts In 10 stappen van Verlies naar Veerkracht

E boek '10 tips voor mensen naast iemand met kanker'

E boek '10 tips voor mensen naast iemand met kanker'

Boeken geschreven
door Corrie

Corrie maakt het graag praktisch, gemakkelijk en lichter. Zo vind je in haar boeken ook een duidelijke uitleg en eenvoudige oefeningen waarmee de lezer zelf in de natuur aan de slag kan. 'Jouw weg naar geluk' en 'In 10 stappen van verlies naar veerkracht' zijn boeken voor mensen zoals jij en ik. 'Aandacht, Acceptatie en Actie'  is voor de coachende professional.

Veel leesplezier.

title=""