Lees verder voor de 2 voorverkoop aanbiedingen!

Lees verder voor de 2 voorverkoop aanbiedingen!
€ 12,50
stk.

Gratis verzending!

Lees verder voor de 2 voorverkoop aanbiedingen!

 

In 10 stappen van verlies naar veerkracht. 

Sta sterker in je schoenen bij tegenslagen!

 

 

Soms loop je vast, draai je in rondjes en zoek je naar de uitweg. Je voelt dat er iets zit te wringen vanbinnen, maar kan de vinger er niet op leggen. Of wellicht ook wel, maar je schuift het met je verstand weer naar de achtergrond. Je bent gestrest en onrustig, komt tot weinig en merkt dat je zo niet verder kunt. Je probeert het wel en het lukt even, maar steeds je loopt steeds weer tegen dezelfde muur op. Met depressieve gevoelens, fysieke problemen en gebrek aan energie tot gevolg. Je hebt een hele grote kans dat de situatie ontstaan is uit niet verwerkte verlieservaringen. Het kan ook zo zijn dat je midden in deze omstandigheden verkeert en juist wel heel duidelijk weet wat je verlieservaring is, maar dat je er zelf toch niet uitkomt. De verlieservaring kan oud of recent zijn, de effecten zijn hetzelfde; ze belemmeren je om vrijuit met plezier te leven. Verlieservaringen kunnen op verschillende gebieden liggen.

Verlies in de breedste zin van het woord.

Denk aan:

• Verlies van een naaste

• Verlies van je identiteit

• Verlies van je baan

• Verlies van je jeugd

• Een echtscheiding

• Beperking in je gezondheid

• Geen vrijheid van seksualiteit

• Je functie of rol in het leven

• Zingeving

• Faillissement

• Contacten die verbroken worden

Bovenstaande zijn bekende voorbeelden, maar jij hebt wellicht nog wel andere ervaringen die je met grote letters onder de kop ‘verlies’ wilt hangen.

 

Wat brengen de 10 stappen?

 

De 10 stappen brengen je meer rust en ruimte om je leven op een andere manier in te vullen, met meer vrijheid je keuzes te bepalen en op een lichte- en veerkrachtige manier om te gaan met nieuwe en oude verlieservaringen. Ook lees je in de stappen een aantal ondersteunende aspecten, die helpen om een duurzaam nieuw gedrag te ontwikkelen.

In het boek vind je oefeningen die je bij voorkeur in een natuurlijke omgeving doet, praktijkvoorbeelden, tips en de linken naar ondersteunende video’s en podcasts.

Een boek wat gemakkelijk toepasbaar is en waarmee je elke belemmerende verlieservaring transformeert. Stap voor stap op een lichte en luchtige manier.

Voorverkoop

Mijn boek ‘In 10 stappen van verlies naar veerkracht. Sta sterker in je schoenen bij tegenslagen’ wordt 7 oktober 2019 uitgegeven. Het is een praktisch boek met voorbeelden en tips, waarmee je zelf je verlieservaringen in de breedste zin van het woord kunt transformeren.

Dit duurt nog een paar weken, maar………nu alvast de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat je het boek als 1 van de eersten in huis hebt. Voor jezelf of als cadeau voor iemand die het goed kan gebruiken. Kijk hier de PDF in.

2 aanbiedingen

Voor jou zijn er nu 2 mogelijkheden om het boek met korting alvast te bestellen.

Aanbieding 1:

Nu TIJDELIJK is het boek met korting in de voorverkoop te bestellen!

Voor €12,50 incl. verzendkosten (normaal € 17,50) ontvang je het boek in de week van 7 oktober 2019 in de bus.

Aanbieding 2:

Nu tijdelijk het duo pakket van mijn 2 boeken ‘Jouw weg naar geluk. Meer rust ruimte en vrijheid door acceptatie' en ‘In 10 stappen van verlies naar veerkracht. Sta sterker in je schoenen bij tegenslagen.' voor maar € 25, (normaal € 17,50 + € 22,50 = € 40,)

Voor direct bestellen klik op Aanbieding 1 of Aanbieding 2.

Veel leesplezier!

P.S. Ik vind het heel fijn wanneer je deze pagina deelt met anderen, zodat die hier hun leven ook lichter mee kunnen maken. Bedankt alvast!

In 10 stappen van verlies naar veerkracht!

In 10 stappen van verlies naar veerkracht!

Jouw weg naar geluk

Jouw weg naar geluk

Aandacht, Acceptatie en Actie!

Aandacht, Acceptatie en Actie!

Boeken geschreven
door Corrie

Als wandelcoach maakt Corrie het leven graag praktisch, gemakkelijker en lichter. Zo vind je in haar boeken duidelijke uitleg en eenvoudige oefeningen waarmee de lezer zelf in de natuur aan de slag kan gaan. Wat je kunt verwachten? Het leren loslaten van depressieve gevoelens, negatieve gedachten, controle of bijvoorbeeld perfectionisme. 

'Jouw weg naar geluk' en 'In 10 stappen van verlies naar veerkracht' zijn boeken voor mensen zoals jij en ik.

'Aandacht, Acceptatie en Actie is voor de coachende professional.

Veel leesplezier.

title=""